Binnenkort ontvangt u wel een hele bijzondere kerstkaart

Deze kerstkaart is namelijk ontworpen door een van de winnaars van de tekenwedstrijd voor de nieuwe gemeentelijke kerstkaart! We hebben prachtige inzendingen ontvangen. De zes allermooiste kwamen van:

  • Bloeme Pieters (5 jaar - Elkenrade)
  • Dima Drantusov (5 jaar - Gulpen)
  • Merle Vandeberg (8 jaar - Epen)
  • Lonne Bessems (10 jaar - Epen)
  • Tess Korsten (10 jaar - Euverem)
  • Marija Palovkina (11 jaar - Eys)

Op dinsdag 12 december ontvingen zij vol trots uit handen van burgemeester Ramaekers een aantal exemplaren van hun eigen kerstkaart. Voor Kerst ontvangt elke inwoner één van de zes kaarten in de brievenbus met daarop een hartelijke kerstwens van het college van burgemeester en wethouders.

Onlangs organiseerde de gemeente een tekenwedstrijd voor kinderen. Zij konden tekeningen en kunstwerkjes insturen voor op de cover van de nieuwe kerstkaart. Uit alle inzendingen hebben we de zes mooiste gekozen. Aan iedereen die heeft deelgenomen: hartelijk dank voor jullie creatieve inzendingen!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken