Heuvelland Vandaag start met iedere dag een nieuwsuitzending

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit het Heuvelland! Vanaf dit jaar is iedere dag om 19.00 uur een nieuwsuitzending van het Heuvelland Nieuws op televisie te zien via de bestaande televisiezenders van de omroepen 3Heuvelland, TV Valkenburg en Meer Vandaag. De uitzending wordt vanaf 19:00 uur ieder uur herhaald.

Op televisie bekijkt u Heuvelland Nieuws via:

  • Ziggo digitaal: 42,46 en 47
  • KPN: 1337
  • T-Mobile: 710

Oók kunt u het nieuws van Heuvelland Vandaag online volgen via:

"Op deze manier willen we de inwoners van het Heuvelland nog beter en vaker informeren”, zegt hoofdredacteur Nick Claasens. “Het is mooi dat we met drie lokale omroepen dagelijks nieuws kunnen gaan maken. Nu wordt onze nieuwsuitzending nóg een stuk actueler.”

Heuvelland Vandaag is het samenwerkingsverband tussen de omroepen Meer Vandaag, TV Valkenburg en 3Heuvelland dat bestaat sinds februari 2023. Via Heuvelland Vandaag kunnen inwoners het laatste nieuws volgen uit de gemeenten Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken