‘Vul je boodschappenmand langs de wegen van het Heuvelland’. Meldt u zich ook aan?

Op de website www.korteketenzekerweten.nl vind u een aanbod van lokale voedingswaren voor inwoners en gasten van ons mooie Heuvelland. De kaart bestaat nu uit verkooppunten van groenten, kruiden, fruit, vlees, melk, eieren. En de daarop gebaseerde bewerkingen zoals zuivelproducten, stroop, jam, sappen en andere dranken. Het plan is om dit overzicht uit te breiden met korteketenhoreca.

Dus, bent u een duurzame ondernemer in onze Citttaslowgemeente. En verkoopt u eigen of in het Heuvelland geproduceerde voedingsartikelen aan huis via een (boerderij)winkel, een automatenopstelling of via een seizoenkraam? Meld u dan aan bij www.korteketenzekerweten.nl. Bent u een horecaondernemer die het aanbod van dranken en gerechten voor een belangrijk deel ontleent aan Heuvellandproducten? Meld u dan ook aan via dezelfde website.

Korte Keten Zeker (W)eten is een burgerparticipatieteam (Gemeente Eijsden-Margraten) dat het gedachtengoed van Cittaslow omarmt en zich daarbinnen richt op het stimuleren van duurzame voedselvoorziening in en uit de eigen omgeving. Wilt u zich aansluiten bij ons team? Dan bent u van harte welkom. Meld u aan via de website.

Afbeelding tekening van boom korte keten

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken