Watertaps weer open

Het is weer voorjaar. Hét moment om alle Limburgse watertaps, ook die in Gulpen-Wittem weer aan te sluiten. U kunt buitenshuis weer genieten van een gezonde en duurzame dorstlesser, namelijk Limburgs drinkwater!

Goed hydrateren

Vooral als u aan het fietsen, wandelen of hardlopen bent, is voldoende water drinken belangrijk. Door alle inspanning gaat u zweten en verliest uw lichaam vocht. Vocht dat spieren nodig hebben om goed te kunnen bewegen. De watertaps zorgen ervoor dat u onderweg uw dorst kunt lessen en goed gehydrateerd blijft.

Eigen bidon of flesje vullen

Natuurlijk zijn de watertaps de komende maanden ook voor de minder sportievelingen geopend. Kortom iedereen, van jong tot oud, kan 24/7 water tappen. Vergeet niet uw eigen bidon of flesje mee te nemen om te vullen. Hierdoor bent u ook nog eens milieubewust bezig.

Locaties watertap(s)

In heel Limburg, van Mook tot Vaals en van Maastricht tot Weert, staan zo'n 140 watertaps. Hiervan staan er 2 in de gemeente Gulpen-Wittem op de volgende locaties:

  • Wijlre - Tienbundersweg nabij huisnummer 1
  • Gulpen - Rijksweg nabij huisnummer 62

watertap wml

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken