Wie verdient er volgens u een lintje? Draag hem of haar voor!

6 inwoners van Gulpen-Wittem werden bij de Lintjesregen 2024 verrast met een Koninklijke onderscheiding. Deze inwoners zijn voorgedragen door hun omgeving.

Kent u ook een inwoner waarvan u vindt dat deze persoon publieke erkenning verdient omdat hij of zij zich al jarenlang verdienstelijk inzet voor de samenleving?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan inwoners die zich vrijwillig inzetten voor een vereniging of stichting, op het gebied van sport, kunst, cultuur, de kerk, pleegzorg enzovoort. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Deze personen mogen best eens in het zonnetje worden gezet! Dat geldt ook voor mensen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd bijvoorbeeld in de sport, de wetenschap of op zijn of haar werk.

De meest waardevolle waardering voor hem of haar is het ontvangen van een Koninklijke onderscheiding oftewel een lintje. Iedereen mag een lintje aanvragen voor een ander. Als u vermoedt dat iemand in aanmerking komt, dan nodigen wij u van harte uit om degene die zich verdienstelijk maakt voor de samenleving voor te dragen. Uiteraard zonder dat diegene het zelf weet.

Wilt u iemand voordragen voor de Lintjesregen van 2025?

Doe dit dan vóór 1 juni 2024. Dat kan via www.lintjes.nl of via deze website.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het secretariaat van de burgemeester, Patricia Hillebrand-Damen via telefoon: 043 880 07 70 of via e-mail: patricia.damen@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken