Burgemeester verricht vrijwilligerswerk bij Zorgboerderij De Regihoeve

Dit deed burgemeester Ramaekers op woensdag 10 juli. De Regihoeve in Reijmerstok is een moderne zorgboerderij en wordt gerund door de familie Frijns-Blom. In de praktijk is het vooral zorgen voor een goede balans tussen de belangen van mens, dier en milieu. Met beide benen op de grond, hard werken én een doorlopend streven naar steeds betere resultaten.

GGZ-patiënten, mensen met een handicap, een verslaving of andere problemen kunnen bij De Regihoeve een dagopvang vinden. Het is de bedoeling mensen op deze manier opnieuw te leren omgaan met regels, afspraken en verantwoordelijkheden. Buitenlucht en natuur hebben een heilzame werking op iedereen. Hetzelfde geldt voor zinvolle en duidelijk gestructureerde bezigheden. Al die dingen komen samen in de zorgboerderij. Het is voor de familie Frijns-Blom van groot belang dat de mensen op hun plek zijn en zich thuis voelen op hun bedrijf.

Burgemeester Ramaekers: “De Regihoeve is een fijne plek waar mensen in een gemoedelijke en familiaire omgeving dagbesteding ontvangen. Klusjes en werkzaamheden in de tuin, op het erf en voor de dieren. Ook hebben we samen een wandeling gemaakt met alpaca’s, dat was leuk! De begeleiding gebeurt met veel aandacht en liefde. Bedankt voor de fijne dag en alle waardering voor jullie inzet.”

Kijk voor meer informatie over De Regihoeve op de website www.regihoeve.nl.

Vindt u het leuk en stelt u het op prijs dat de burgemeester ook bij u vrijwilligerswerk komt doen?

Neem dan contact op met het kabinet van de burgemeester via kabinet@gulpen-wittem.nl. Zij maakt graag namens de burgemeester een afspraak met u.

Dit is een afbeelding van de burgemeester bij De Regihoeve

Dit is een afbeelding van de burgemeester bij De Regihoeve

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken