Hubertus Jaarmarkt Gulpen wint Uitstralingsprijs 2017

‚Äč

De gemeente Gulpen-Wittem reikt ieder jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie de Uitstralingsprijs uit aan een persoon / vereniging / stichting die een positieve bijdrage heeft geleverd aan de leefbaarheid en/of de gemeente in een positief daglicht heeft gesteld.

Motivatie
De Hubertus Jaarmarkt vindt sinds 1544 plaats en is daarmee een eeuwenoude traditie. De organisatoren, marktmeester Toine Vincken en marktmeester Piet Franssen hebben de afgelopen jaren een enorme vooruitgang geboekt, waardoor hedendaags:

De Hubertus Jaarmarkt een enorme bovenregionale uitstraling heeft gekregen en bezoekers van verre omstreken trekt.
De Hubertus Jaarmarkt een kwalitatief hoogwaardige markt is met een uitgebreid en gevarieerd aanbod.
De organisatoren op een grote groep vrijwilligers kunnen rekenen.
De organisatoren met de organisatie van de Hubertus Jaarmarkt in belangrijke mate hebben bijgedragen aan de positieve uitstraling van Gulpen-Wittem.
De Hubertus Jaarmarkt heeft met de organisatie van hun activiteiten in belangrijke mate bijgedragen aan de positieve uitstraling van Gulpen-Wittem. Deze bijzondere prestatie geeft aanleiding om waardering, respect en dank te uiten. De prijs bestaat uit een oorkonde en een beeldje dat speciaal voor de Uitstralingsprijs door Pierre Lumey is vervaardigd.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken