Bijeenkomst Trambaanfietsroute op maandag 22 januari

De gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals werken samen met de provincie Limburg aan de realisatie van het project Trambaanfietsroute Maastricht-Aken. Over de ontwikkeling van deze nieuwe fietsroute tussen Maastricht en Aken vindt een informatiebijeenkomst plaats voor raadsleden van de betrokken gemeenten en voor leden van Provinciale Staten Limburg op maandag 22 januari 2018, van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Eijsden-Margraten (Amerikaplein 1, Margraten). Deze informatiebijeenkomst is openbaar. Er is geen inspreekrecht voor burgers.

Meer informatie over dit project kunt u vinden op de website www.detrambaanfietsroute.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken