Paardenzegening Hubertusmarkt

Een oproep aan paardeneigenaren!

Traditiegetrouw vindt ook dit jaar weer de Hubertusmarkt plaats in Gulpen. Meer hierover leest u verder op de pagina. Maar zoals u in dat artikel ook kunt lezen, staat op deze dag zoals gebruikelijk ook het zegenen van de paarden op het programma. Dit gebeurt na afloop van de Heilige Mis om 11.00 uur op de parkeerplaats achter het gemeentehuis.

Kom met uw paard naar de paardenzegening

De paardenzegening is een oude traditie, welke niet verloren mag gaan! Aan dit stukje ‘cultureel erfgoed’ besteden we daarom wat extra aandacht. Heeft u een paard? Dan nodigen wij u van harte uit om met uw paard deel te nemen aan de paardenzegening op 3 november. Jongeren onder de 16 die deelnemen met hun paard ontvangen als blijk van waardering een leuke attentie.

Wilt u deelnemen? Meld u dan aan!

Stuur dan een e-mail met uw naam, telefoonnummer, adres en het aantal paarden waarmee u wilt deelnemen aan de zegening naar toine.vincken@gulpen-wittem.nl. De aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken