17 december informatieavond PlusJeHuis Gulpen-Wittem

Één plan om uw huis energiezuiniger te maken

Volta Limburg biedt een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking onder de naam PlusJeHuis. Om u hierover te informeren verzorgt Volta Limburg samen met de gemeente Gulpen-Wittem een aantal bijeenkomsten. De eerstvolgende informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 17 december 2018 in het Wielderhoes, Van Wachtendonckplein 26 te Wijlre.

Programma

18.45 uur: Inloop met ruimte voor vragen
19.00 uur: Opening door wethouder van de gemeente Gulpen-Wittem
19.10 uur: Presentatie PlusJeHuis Gulpen-Wittem
20.00 uur: Vragen en antwoorden
20.15 uur: Afsluiting

Energiezuinig

Steeds meer woningeigenaren willen hun huis energiezuinig maken. Want dat is niet alleen goed voor het milieu maar het levert ook een besparing op de maandelijkse energielasten. Veel woningeigenaren zijn zich al wel bewust van de voordelen van deze energiebesparing, maar hebben behoefte aan een betrouwbare informatie en een concreet aanbod voor bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie of warmtepomp. Maar hier komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken.

Huurwoning

De informatieavond PlusjeHuis wordt gehouden voor eigenaren van een woning. Woont u in een huurhuis dan heeft u toestemming van uw verhuurder nodig voor het nemen van maatregelen aan de woning.

Alle zorg uit handen

De gemeenten Gulpen-Wittem, Maastricht en Meerssen hebben daarom gezocht naar een partij die huiseigenaren hierbij kan helpen. Vanuit een Europese aanbesteding is Volta Limburg B.V. als beste partij uit de bus gekomen om de gemeente hierin te ondersteunen.

Aanmelden

Komt u ook? Meld u dan online aan op https://www.voltalimburg.nl/plusjehuisgulpenwittem  
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vraag gratis online besparingsadvies aan via www.voltalimburg.nl/plusjehuisgulpenwittem.
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken