De Uitstralingsprijs komt er weer aan!

Wie o wie…..

Ieder jaar zet de gemeente een persoon, vereniging, stichting of bedrijf in het zonnetje omdat ze iets bijzonders hebben gedaan het afgelopen jaar. Hij / zij ontvangt op de eerste dag van het nieuwe jaar uit handen van de burgemeester de prestigieuze Uitstralingsprijs. De winnaar heeft met zijn bijzondere prestatie een positieve bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en/of heeft de gemeente in een positief daglicht gesteld. Het is inmiddels een traditie in de gemeente Gulpen-Wittem om deze prijs op 1 januari uit te reiken.

Wie selecteert de winnaar van 2018?

Voor het selecteren van de kandidaten en de uiteindelijke winnaar is er het Uitstralingscomité gevormd. De leden van het comité maken eerst een inventarisatie van mogelijke gegadigden. Na een selectie legt het comité een gemotiveerd voorstel van de mogelijke winnaar aan het college van Burgemeester & Wethouders voor. Het college bepaalt uiteindelijk wie de winnaar van de Uitstralingsprijs is.

Wie wordt winnaar van de Uitstralingsprijs 2018?

Dat is natuurlijk nog een verrassing! Burgemeester Ramaekers reikt de Uitstralingsprijs 2018 uit tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2019.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken