Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap Limburg

Op 20 maart 2019 vinden de verkiezingen plaats van de Provinciale Staten en van Waterschap Limburg. Op de verkiezingswebsite 'Ik kies Limburg' vindt u informatie over de verkiezingen, Provinciale Staten, deelnemende partijen, kandidatenlijsten en een StemWijzer.

Stemmen bij volmacht

Als u zelf niet kunt stemmen, kunt u iemand machtigen. Voor de verkiezing van de Provinciale Staten kunt u een inwoner uit de provincie Limburg machtigen. Voor de verkiezing van het Waterschap Limburg kunt u een inwoner uit uw waterschap machtigen.

Uitslag en meer informatie

De voorlopige uitslag van de Provinciale Statenverkiezing wordt op de verkiezingsavond van 21 maart door de gemeente Gulpen-Wittem doorgegeven aan het ANP. Zij geven de voorlopige uitslag vervolgens weer door aan de media. De voorlopige uitslag van de waterschapsverkiezingen wordt door de gemeente Gulpen-Wittem doorgegeven aan Waterschap Limburg. U kunt de definitieve uitslagen raadplegen op onze website vanaf vrijdag 22 maart. Meer informatie en een overzicht van de 13 stembureau’s.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken