Plaatsen leidingbrug Gulpener Bierbrouwerij

In de nacht van 5 november 2019 vanaf 22.00 uur t/m 6 november 2019 tot 07.00 uur wordt de Rijksweg ter hoogte van de Gulpener Bierbrouwerij tijdelijk afgesloten vanwege het plaatsen van een leidingbrug over de Rijksweg. De vaste afzetting is alleen ter hoogte van de brouwerij. Het verkeer zal worden omgeleid via de Burgemeester Teheuxweg.  Ook het verkeer vanaf Wijlre richting Margraten wordt via deze weg omgeleid. Alle winkels en panden zullen ten alle tijden bereikbaar blijven.

De leidingbrug komt op een dusdanig hoogte te liggen dat verkeer er na voltooiing altijd onderdoor kan rijden. Het plaatsen van de leidingbrug kan enige hinder met zich mee brengen, echter is het ook een mooi schouwspel dat vanaf de straat kan worden bekeken.

Voor vragen of calamiteiten kunt u contact opnemen met Kevin van Grunsven van Habenu-Van de Kreeke 045-52 42 400. Tijdens de werkzaamheden in de nacht op 06-54 62 34 43.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken