Klapperproject Trajekt

Het lukt niet altijd om brieven en papieren goed te bewaren. Soms is niet duidelijk welke bewaard moeten worden en welke niet. Vanuit het klapperproject helpt Trajekt u kosteloos met het op orde brengen van brieven en papieren die u in huis heeft. Ook met vragen over digitale post kunt u bij Trajekt terecht. Daarnaast wordt u gewezen op voorzieningen en regelingen waarvan u nog geen gebruik maakt of die u nog niet kent.

Aanmelden of vragen?

Neem contact op via 043-7630050 en vraag naar Falco Doijen of Estelle Bruls. Ook kunt u de website raadplegen: https://www.trajekt.nl/initiatief/klapperproject-heuvelland

Belastingspreekuur

Heeft u vragen over belastingzaken, waaronder uw inkomen en toeslagen? Dan kunt u iedere eerste woensdag van de maand van 10:00 tot 14:00 zonder afspraak binnenlopen. U vindt de medewerkers van Trajekt in de Kindercirkel op de Willem Vliegenstraat 17, 6271DA in Gulpen.

In de maanden maart en april 2020 ondersteunt Trajekt mensen ook met het doen van hun jaarlijkse belastingaangifte. Let op! Zij hanteren hier echter een inkomensgrens tot aan modaal. Uw DigiD (en die van uw partner) is hierbij belangrijk. Heeft u geen DigiD? Dan vragen zij deze met u aan.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken