Cittaslow jaarvergadering - Gulpen-Wittem neemt digitaal deel

Fysiek aanwezig zijn bij de Cittaslow jaarvergadering in Italië zat er vanwege de corona-maatregelen helaas dit jaar niet in. Daarom heeft de gemeente Gulpen-Wittem een filmproductie gemaakt om toch, op digitale wijze, actief een bijdrage te leveren aan de jaarvergadering. Na het intro van burgemeester Nicole Ramaekers werden het kinderboek Citta de Slak én de Cittaslow Hymne van Popkoor Galou Gulpen-Wittem gepresenteerd aan het internationale netwerk. De reacties waren lovend! Cittaslow leeft in onze omgeving!

Nieuwsgierig naar de presentatie? Bekijk dan de zelf ook de film: https://youtu.be/UJbMmecsAEk

Productie: Eleven Media

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken