Nieuwsoverzicht

  • Lintjesregen Gulpen-Wittem 2024

    6 inwoners van Gulpen-Wittem ontvingen vandaag een Koninklijke Onderscheiding. Ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 's Ochtends werden de gedecoreerden door burgemeester Ramaekers verrast met het nieuws. In de middag vond de formele uitreiking plaats in gemeenschapshuis ‘t Gulperhoes in Gulpen.

    Lees verder

  • Weetje van de gemeente

    Wist u dat u via onze website eenvoudig een aantal zaken kunt regelen?

    Lees verder

  • Nieuwe lijst: wat mag in de PMD-zak en wat niet?

    Goed scheiden kan soms best lastig zijn. Daarom is er een landelijke lijst gepubliceerd met nieuwe richtlijnen over het aanbieden van PMD-verpakkingen. Dat betekent dat er een aantal zaken veranderen.

    Lees verder

  • Militaire oefening april/mei

    Op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei is er een militaire oefening van de Koninklijke Landmacht in onze gemeente. De oefening wordt gehouden voor het opleiden van militairen.

    Lees verder

  • ‘Groot Onderhoud’ aan wegen in Gulpen-Wittem 2024

    Binnenkort start KWS Infra - in opdracht van de Gemeente Gulpen-Wittem - met het uitvoeren van groot onderhoud aan wegen in onze gemeente.

    Lees verder

  • Dodenherdenking zaterdag 4 mei

    In de gemeente Gulpen-Wittem wordt op passende wijze aandacht geschonken aan de Nationale Dodenherdenking. De herdenking is bij het verzetsmonument aan de Eyserlinde (tussen Wittem en Eys). Het gemeentebestuur nodigt alle inwoners en verenigingen uit de herdenking bij te wonen. We stellen uw aanwezigheid op prijs!

    Lees verder

  • Raadsvergadering op donderdag 25 april

    De gemeenteraad van Gulpen-Wittem vergadert op donderdag 25 april vanaf 18.30 uur. De vergadering begint dus een uur eerder dan u gewend bent. Indien er onderwerpen worden aangemeld voor het vragenhalfuur, is het vragenhalfuur van 17.45 - 18.15 uur.

    Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken