Complimenten voor 383 mantelzorgers!

In Gulpen-Wittem zijn veel mantelzorgers actief. Maar liefst 383 mantelzorgers ontvangen binnenkort een compliment hiervoor, in de vorm van een financiële bijdrage.

Mantelzorg kan intensief zijn en gaat soms wel 24 uur per dag door. We mogen trots zijn op deze kanjers. Om mantelzorgers in het zonnetje te zetten heeft de gemeente het ‘mantelzorgcompliment’ in het leven geroepen. Inwoners die mantelzorg ontvangen kunnen bij de gemeente een compliment aanvragen. Na toetsing van de aanvraag ontvangt de betreffende mantelzorger een financiële bijdrage van de gemeente als blijk van waardering voor zijn of haar inzet voor het welzijn van een ander. Er zijn de afgelopen 3 maanden maar liefst 383 aanvragen binnengekomen. Inwoners die in aanmerking komen ontvangen het mantelzorgcompliment nog vóór Kerstmis.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken