Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale 2019

  • uur - uur
  • Gulpense Markt

Groëete Gulpener Vastelaoves Finale als afsluiting carnaval 2019

Regionale toppers warmen de boel flink op

Op carnavalsdinsdag 5 maart wordt in Gulpen weer de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale gehouden. En zoals diezelfde avond op L1 Televisie te zien is, wordt het officiële einde van de Limburgse vastelaovend nog eens flink gevierd. De bezoekers trekken nog een keer hun mooiste pakjes aan, besteden nog eens extra aandacht aan hun geschminckte gezichten en zingen voor het laatst luidkeels mee met al die mooie Limburgse vastelaovesschlagers.
Die geweldige sfeer die op televisie te zien is, is mede te danken aan de muzikanten en artiesten die het publiek opwarmen voor de grote finale.
Vanaf een uurtje of half twee in de middag klinkt het onvervalste geluid van diverse zaate hermeniekes en vanaf 15.30 uur is er een programma met topartiesten uit de regio.
Wat te denken van Niels & Kay, de Sjinse Oud Prinse, de Meëdjes va de Baan, de Durpsjonge uit Simpelveld en De Plekbend. Maar ook Evelyne Moonen, de 2 Gewaejde en het grensoverschrijdende duo Jos & Christian. Uit de eigen gemeente Gulpen-Wittem ten slotte komen De Durchduujerkes en d’r Rossi.
Je kunt dus eigenlijk niet meer spreken van een ‘voorprogramma’, want ook voordat de camera’s gaan draaien is het al flink feest op de Markt in Gulpen.
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken