Rocketman

  • uur
  • Kloosterbibliotheek Wittem

Heuvelland Cinema presenteert op ZATERDAG 5 OKTOBER de sprankelende muziekfilm “Rocketman”.“De filmtitel is gebaseerd op het nummer Rocketman van Elton John en Bernie Taupin uit 1972. Het betreft een Brits-Amerikaanse biografische muziekfilm uit 2019 onder regie van Dexter Fletcher, de regisseur die ook tekende voor de met succes overladen Queen-bipic “Bohemian Rhapsodie”. In deze musicalfilm komen de meest geliefde songs van de extravagante popster Elton John voorbij.

Organisatie: Heuvelland Cinema - Website: www.heuvellandcinema.nl  - Contactpersoon: Bernadette Franssen - Contactpersoon Email: info@heuvellandcinema.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken