Themaconcert Öm noeëts mie te vergeëte

  • uur
  • Sint Cunibertuskerk in Wahlwiller

Dit keer presenteert Vocaal Ensemble Donna Voce in samenwerking met het Mergelland Mannenkoor uit Margraten dit themaconcert. Het staat in het teken ter nagedachtenis aan al onze dierbaren die wij missen. Het beloofd een mooi programma te worden met een hedendaags repertoire, zowel in het Engels, Nederlands en het dialect waaronder enkele arrangementen van Hans Geerkens. De muziek wordt afgewisseld met mooie toepasselijke teksten die speciaal voor deze gelegenheid geschreven zijn.

Organisatie: Vocaal Ensemble Donna Voce
Website: http://donnavoce.nl/ 
Contactpersoon: Chantal Crutsen - Weerts
Contactpersoon Email: secretariaat@donnavoce.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken