Kleurrijk Mechelen

  • Mechelen

Kleurrijk Mechelen is een dorpsfeest waarbij de inwoners van Mechelen centraal staan. Het draait om Kunst en Cultuur in verschillende vormen. Met activiteiten voor jong en minder jong laten we zien wat Mechelen te bieden heeft met oog voor alles wat er is gebeurd. We doen dit samen met lokale kunstenaars, verenigingen en ondernemers. Dus kom naar het Groene Hart en de Heerenhof in Mechelen en geniet van wat ons kleine maar o zo fijne dorp samen brengt!

Organisatie: st Mechelen Beleefbaar Groen - Website: https://halloheuvelland.nl/pagina/kleurrijk-mechelen - Contactpersoon: Liesbeth Bloem - Email: kleurrijkmechelen@gmail.com

Logo Kleurrijk Mechelen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken