Repaircafé

  • uur
  • 't Gulper Hoes, Rosstraat 5 Gulpen

Elke eerste zaterdag van de maand is het Repaircafé open. Handige vrijwilligers zitten met het nodige gereedschap klaar om samen met u naar uw kapotte spullen te kijken. Van huishoudelijke apparaten tot muziekapparatuur, van tuingereedschap tot speelgoed. Mochten er eventueel onderdelen vervangen moeten worden, dan moet u die zelf meebrengen. Het Repaircafé is vrij toegankelijk, maar een bijdrage bij reparatie wordt op prijs gesteld.

Organisatie: Leven naast de brouwerij - Contactpersoon: Harrie de Reus - Contactpersoon Email: dsdereus@ziggo.nl

Repaircafé, gereedschap

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken