Digicafé in Bibliotheek Gulpen-Wittem

  • uur
  • Bibliotheek Gulpen-Wittem

Hebt u vragen over het gebruik van uw mobiele telefoon, tablet, laptop of e-reader? Of hebt u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom gerust langs in Bibliotheek Gulpen-Wittem! Aanmelden is niet nodig, u kunt zo binnenlopen.

Mocht dit tijdstip niet passen dan kunt u altijd naar een ander Digicafé komen. Het Digicafé is iedere maandagochtend van 10.00 uur -13.00 uur en elke 2e en laatste donderdag van de maand van 15.00 uur -16.00 uur.

Organisatie: Bibliotheek Gulpen-Wittem - Website: www.bibliotheekgulpen-wittem.nl - Contactpersoon Email: info@bibliotheekgulpen-wittem.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken