Start Kinderkoor (5-8 jaar)

  • uur
  • Wijlre

Voor alle kinderen tussen 5-8 jaar die graag zingen: een nieuw kinderkoor gaat van start in Wijlre! Een koor met een gedegen basis vanuit de Limburgse Koorschool. Dat betekent spelenderwijs noten leren lezen en aandacht voor stemtechniek en podiumpresentatie.

Na 10 repetities geven we een concert in het theater van opera Zuid in Maastricht én in het theater van Aken. Een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen! Bel voor meer info de dirigente Ghislaine Mommer: 0652888276.

Organisatie: Limburgse Koorschool - Website: https://www.limburgsekoorschool.nl/projecten/heuvelland - Contactpersoon: Ghislaine Mommer - Contactpersoon Email: glinemusics@outlook.com

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken