Repaircafé Gulpen

  • uur
  • 't Gulper Hoes, Rosstraat 5 Gulpen

Het Repaircafé blaast kapotte spullen nieuw leven in. Handige vrijwilligers zitten klaar om naar allerlei defecten te kijken en ze samen met jou te repareren. Gooi oude spullen dus niet zomaar weg, de kans is heel groot dat het nog te redden is. Gereedschap is ter plekke aanwezig, nieuwe onderdelen helaas niet. Kom langs en ervaar dat repareren leuk kan zijn! Koffie/thee zijn bij 't Gulper Hoes verkrijgbaar. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld ter bestrijding van onkosten.

Organisatie: Leven Naast De Brouwerij
Website: www.levennaastdebrouwerij.nl

Flyer repaircafé Gulpen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken